Recensioner

Jag kan varmt rekommendera Mari för behandling. Mari är inkännande och mycket kunnig inom många områden. Fantastisk på att lyssna och ge feedback. Ett öppet sinne och fina energier. Efter samtalsterapi och Kraniosakral Terapi så är min kropp helt avslappnad. Full tillit.

Agneta Andersson

Mari är en starkt lysande stjärna i mitt universum som hjälpt mig tro på den väg jag valt för resan till mig själv. Hennes lugn, styrka engagemang och ledarskap skapar trygghet och entusiasm. 
Jag har deltagit i både hennes kurser och retreat men även gått på enskilda samtal och kraniosakrala behandlingar. 
Gunilla Axelsson

Jag lever under stor stor stress och oro för framtiden. Jag har varit storrökare länge och har mycket ont i ryggen och ena benet som svullnar. Redan efter tre gånger med samtal och kraniosakral behandling hos Mari så känner jag stor förändring. Lugn i kroppen och humöret och mindre smärta. Jag har trappat ner till halva cigarettkonsumptionen redan.
Jag sover bättre och jag känner hopp. Jag har fått bra andningsöningar att göra hemma.
Mycket tacksam! 
Arsim. S

Kraniosakral terapi och samtal hos Mari har inte bara tagit mig ur ett så gott som apatiskt tillstånd- det har också stärkt mig och och hjälpt mig hantera min ångest istället för att fly ifrån den. 
Jag har fått ett större inre lugn och definitivt mer kraft.
Rekommenderar det här till alla, men framförallt människor som har fastnat i ett negativt mönster eller destruktivt beteende.

 

Maria Vogt

Mari är ärlig och kärleksfull och samtalen med henne bidrog till att lugna mitt nervsystem och komma hem till mig själv och min potential.
 

Kia  Helles 

Förstklassigt ställe som erbjuder allt som står för kvalité, hållbarhet, äkta holistiskt synsätt. Kan så varmt rekommendera allt som Läkande Rum erbjuder.

                  
Jörgen Tranberg

Namnet säger verkligen allt! Hit borde alla komma verkligen. Jag är otroligt tacksam att detta finns och rekommenderar det av hela mitt hjärta!
Daniel.G
Maris Kraniosakrala behandling har verkligen överträffat alla mina förväntningar. Med sitt proffesionella och tydliga bemötande inger hon ett otroligt lugn och själva ks behandlingen känns avslappnande och ändå energigivande. Jag har tillsammans med Maris ks kunnat påbörja min självläkning på ett mycket djupare plan än jag med andra metoder kunnat. Min hälsa både psykiskt och fysiskt har blivit mycket bättre. Gamla energiblockeringar börjar släppa och min ledvärk är mycket mildare när jag går regelbundet. Jag rekomenderar Mari Ölund av hela mitt hjärta. Så är du redo att släppa det gamla och bli ditt helaste jag så är det hit du ska gå. MVH
M.A. 

Jag tror mig kunna spå att denna friskhets-oas är för Göteborg som Las Vegas blev för öknen i Nevada, en guldgruva.

                                               Andre. B

Proffsigt, varmt och kärleksfullt.

                                             Ninnie. B

Ett underbart ställe. Genuina människor som skapar en varm och inbjudande miljö. Så som det blir när det kommer rfån hjärtat 

Tack för att ni finns och fortsätter skapa. 

Maria. H