Läkande Vatten


" The grass is greener where you water it"


75% av jordens yta är vatten, varav mindre än 1% är drickbart och vi består av mer än 75% vatten.
Utan friskt vatten inget liv. 
Kranvattnet bryter ner mer än det bygger upp, ja, t.o.m i Sverige. Vi behöver dricka mycket och äkta rent joniserat källvatten för att läka och hålla oss friska. Det är svårt att hitta det naturligt på vår jord i dagens läge så vi måste återskapa det för att få kroppen i balans?
Vi har återskapat detta källvatten genom vår på marknaden världsledande joniserare och renare.
Hos oss på Läkande Rum kan ni dricka detta vatten. Ni har även möjligthet att köpa med er vatten från oss i 5litersdunkar eller i medhavda flaskor.
Pris: 10kr/ liter
Vi säljer även PH-9flaskan på plats om ni inte har en egen. 
Ni har även möjlighet att köpa själva renaren/joniserare via oss. 

Kronisk vattenbrist är orsaken till många av våra vanligaste sjukdomar. Detta skapar en inre stress i kroppen. Alla vet vi att vatten är bra för kroppen men inte hur viktigt det är och att vattenbrist eller att fel vatten kan skapa sjukdomar, smärta och övervikt. 
Kaffe, te, juice, alkohol och andra drycker kan inte ersätta den stressade kroppens behov av vatten utan dessa drycker innehåller snarare uttorkande ämnen.

Här är några tillstånd som kan orsakas av kronisk vätskebrist: Högt blodtryck, magkatarr, halsbränna, inflammation tolvfingertarm, buksmärtor, reumatisk värk, ledinflammation, kärlkramp, smärta i ländrygg-ben, huvudvärk-migrän, inflammation tjocktarmen-förstoppning, kronisk trötthet, höga kolesterolvärden, övervikt, ödem, astma allergi, candida. När kroppen blir uttorkad uppkommer samma fysiologiska processer i kroppen som vid andra typer av stressUtan friskt vatten inget liv. 

- Vatten – var är det för skillnad på vatten och vatten?
- Vikten av rätt PH-värdet och hur påverkar det våra kroppsfunktioner?
- Hur kan du med hjälp av joniserat/alkalisk vatten och kost få kroppen i balans?
Varför är det så viktigt att dricka rent, joniserat och alkaliskt vatten? 
Kontakta oss om du vill veta mer eller smaka på vårt vatten 

Joniseraren har otroligt många användningsområden eftersom den går att ställa in på allt från pH 2.8- pH 10.5 
Den sura delen har ca. 500 användningsområden. Den är t.ex fantastiskt bra för utvärtes beh. av hudproblem och även för rengöring/ sterilisering av ytor utan att behöva använda kemikaliska rengöringsmedel vilket även bidrar till en friskare och grönare miljö.
Den basiska delen har 5 användningsomr. 
1. Dricka
2. Återuppliva frukt och grönt
3. Matlagning
4.Avlägsna fett (starkt alkaliskt)
5. Inflammationshämmande